Swimathon Bp 2022 – 4. hét

Utolsó hete a Swimathon 2022 adománygyüjtő kampánynak ahol a működő és még alapítandó közösségi alapítványokért rajzolok. Jussunk messzire helyben témáim közül az utolsó egészen közelre visz, a mindennapi élet színtereire, ahol közvetlen szomszédaimmal találkozom, ahol egy társasház, a környékbeliek találkoznak egymással. Például a társasház udvarán, ahová a szomszédokkal együtt ültettünk növényeket. A parkoló is egy olyan hely, ahol találkozhatunk szomszédainkkal, és innen juthatunk messzire. És persze ott a közeli piac, ahol a helyi árusok biztattak, használjam nyugodtan rajzolásra a hétvégén használt pultokat – sehol nem rajzoltam ekkora kényelemben, mint a piacon ?

Számomra sokat jelent a közösségek megtartó ereje, és nagyon fontosnak találom, hogy legyenek helyek, alkalmak, ahol találkozhatunk egymással.
Kérlek, támogasd Te is a helyi közösségeket, minden adomány, lájk, megosztás nagyon sokat jelent!
https://2022.swimathon.hu/swimmer/csonka-rozsa/

A társasház udvara, a szomszédokkal együtt ültetett növényeivel - Swimathon 2022 adománygyűjtő kampány tizedik rajzos sétája, Itt nálunk
« A 10 »

Kapcsolódó:

Swimathon Bp 2022 – 3. hét
Swimathon Bp 2022 – 2. hét
Swimathon 2022 – 1. hét
Swimathon 2022

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .