Swimathon 2022 – 1. hét

A Swimathon 2022 adomány gyűjtő kampányban vállalt rajzolós sétáim első témája: Ázsia itt helyben – egy kontinens, ahová száraz (ló)lábon is eljuthatsz.

Bemelegítő rajzolásnak a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum kertjét választottam és egy kellemes órácskát töltöttem el a kínai holdkapunál. Következő állomásom az Állatkert ázsiai szekciója volt, elvegyülve az iskolás csoportok között kétpupu tevét, tigrist és muntyákszarvast kaptam ecsetvégre. Az Állatkert után a Népszínház utcáig jutottam, ahol Ázsia két széle egymás mellett található – vagyis a kínai étterem és a döner kebab.

Amikor új helyszínen rajzolok, mindig kicsit aggódom, milyen élmény lesz, és eddig mindig pozitív: érdeklődő járókelők és turisták, gyerekcsapatok, akik nagy lendülettel becsapódnak mellém tigrisnézőbe, és közben egymást is figyelmeztetve vigyáznak a rajzmappámra – ez utóbbitól a szívem mélyéig meghatódtam… Nagy kihívást jelent viszont a változó fény, az izgő-mozgó modellek és a látkép elé beálló villamos.

Jövő héten újabb témával igyekszem messzire jutni itt helyben, már nézegetem az ecsetvégre való helyszíneket ?

Kérlek támogasd a projektet, minden lájk, megosztás, adomány nagyon sokat jelent!

https://2022.swimathon.hu/swimmer/csonka-rozsa/

Sétasegítő paripám csodaszép pejkó. - Swimathon 2022 adománygyüjtő kampány első rajzos sétája
« A 15 »

Kapcsolódó:

Swimathon 2022

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .