Swimathon Bp 2022 – 2. hét

A Swimathon adománygyűjtő kampány keretében a múlt héten Ázsiában rajzoltam – vagyis hát a gyalog és rollerrel bejárható környékemen Ázsia témában. Mondhatnám azt is, hogy itt helyben 1300 km-re jutottam egy isztambuli kebabért, vagy 8000 km-re a Góbi sivatag kétpúpú tevéjéért.

A második hét témája: Afrika itt helyben – Ázsia mellett a másik kontinens, ahová szinte száraz lábon is eljuthatsz.
Egyiptommal kezdtem, lábbal hajtós rolleres hatóköröm szélén meglátogattam az Operaház szfinxjeit, és rajzoltam egyiptomi figurákat a Zeneakadémia tetején. Aztán a jól ismert Állatkerti táblánál, ezúttal irány Afrika! Párduc-oroszlán-gorilla… ma-ká-kó – őket mindenki ismeri, így inkább zsiráfot, marabut és ecsetfülű disznót rajzoltam. A hét végére egy kis felfrissülés jutott az Afrikai Büfében, ahol egy remek délután töltöttem el egy igazi kis közösség építő helyen, nigériai zenével, beszélgetésekkel.

Számomra sokat jelent a közösségek megtartó ereje, és nagyon fontosnak találom, hogy legyenek helyek, alkalmak, ahol találkozhatunk egymással.
Kérlek, támogasd Te is a helyi közösségeket, minden adomány, lájk, megosztás nagyon sokat jelent!
https://2022.swimathon.hu/swimmer/csonka-rozsa/

Az Operaház szfinxe - Swimathon 2022 adománygyűjtő kampány negyedik rajzos sétája, Afrika a közelben
« A 17 »

Kapcsolódó:

Swimathon 2022 – 1. hét
Swimathon 2022

Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .