Swimathon Bp 2022 – 3. hét

Új hét, új téma a rajzoláshoz a Swimathon 2022 adománygyűjtő kampányban! Ázsia és Afrika után nálam könyvhét van, nemcsak a mesekönyvem van kint az egyik standon, hanem könyvlelő helyeket rajzolok, ahol a környék könyvrajongói találkozhatnak egymással, kis közösségek alakulhatnak. Jussunk messzire helyben – egy könyvvel a kézben bárhová el lehet jutni.

Elsőként a közelemben lévő, gyakran látogatott Könyvmentő szekeret rajzoltam, ahol még a fotózáshoz is kaptam segítséget ? Ezután sorra került az egyik kedvenc helyem, a Szabó Ervin Könyvtár a roller-hatótáv határán, és a rajzmappámmal bevettem magam a bálterembe. Harmadik helyszínnek a helyi könyvtárat választottam. Nagyon szeretek ide járni, igazi kis közösség építő hely, remek könyvtárosokkal, programokkal, és persze jó könyvekkel.

Számomra sokat jelent a közösségek megtartó ereje, és nagyon fontosnak találom, hogy legyenek helyek, alkalmak, ahol találkozhatunk egymással.
Kérlek, támogasd Te is a helyi közösségeket, minden adomány, lájk, megosztás nagyon sokat jelent!
https://2022.swimathon.hu/swimmer/csonka-rozsa/

Haladó könyvmolyok egyik lelőhelye - Swimathon 2022 adománygyűjtő kampány hetedik rajzos sétája, Könyvvel bárhová
« A 9 »

Kapcsolódó:

Swimathon 2022

Swimathon 2022 – 1.

Swimathon Bp 2022 – 2. hét

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .