Itt helyben, messze – vándorol a kiállítás

Az FSZEK Deák Ferenc Könyvtárban véget ért az „Itt helyben, messze” c. kiállítás, de a leszedett képek újra falra kerülnek!

Nem is olyan messze, az Astangajóga Alapítványnál a Terézvárosban.

Megnyitó: Lövölde téri játszótér 2022.05.28. vasárnap 10 óra az Astangajóga Alapítvány Gyereknapi programja keretében.

A kiállítás megtekinthető 2023 június 18-ig az Alapítvány nyitvatartási idejében: hétfőn és szerdán 17:00-19:00, csütörtökön 18:00-20:00, pénteken 9:00-11:00 vagy előre egyeztetett időpontban, érdeklődni: 06-70/339-1899.

Helyszín: Astangajóga Alapítvány, 1064 Budapest, Bajnok u. 17/A

Itt helyben, messze – a témát a Swimathon kampány során a környéken tett rajzos túráim ihlették, amikor rolleremmel jártam a környéket és rajzoltam Afrikát, Ázsiát itt a környéken, Erzsébetvárosban, átkalandozva a szomszédos 6. és 8. kerületekbe. Az Állatkertbe is itt kezdtem el rendszeresen járni a rajzmappámmal, a Városliget pedig már régi kedves rajzoló terepem.

A vázlatokból képek készültek, ezekből kerül a falra most egy jó pár.

Szeretettel várlak a megnyitón, és a kiállításon!

FRISSÍTÉS:

Néhány vélemény a kiállításról:

Köszönjük a kiállítást, a képeket különösen élvezetessé tette a megnyitón elhangzott sok információ a környékről és a képek készüléséről. Örömmel olvasnánk egy történetet, melyeket ezek a képek illusztrálnak.
Köszönettel:
Soup bábtársulat nevében Gálos Éva
Kedves Rózsa! Köszönöm, hogy  képeiddel bemutattad Erzsébetváros barátságos, szerethető oldalát: az utcákat, a piacot, a trolibuszokat és az egyetlen zöld menedéket, a Városligetet.

Köszönettel: egy volt erzsébetvárosi
Nagyon kedves illusztrációk, a majmok, és az állatkertben készült képek különösen tetszenek. Jó ahogyan redukálja a formákat, és színeiben is erős.

 

Címke , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .