Itt helyben, messze – kiállítás képei

Itt helyben, messze kiállítás két színhelyen is véget ért. A képeket most virtuálisan ide költöztetem, és hétről hétre frissítem a galériát.

Néhány vélemény a kiállításról:

„Köszönjük a kiállítást, a képeket különösen élvezetessé tette a megnyitón elhangzott sok információ a környékről és a képek készüléséről. Örömmel olvasnánk egy történetet, melyeket ezek a képek illusztrálnak.
Köszönettel:
Soup bábtársulat nevében Gálos Éva”
„Kedves Rózsa! Köszönöm, hogy  képeiddel bemutattad Erzsébetváros barátságos, szerethető oldalát: az utcákat, a piacot, a trolibuszokat és az egyetlen zöld menedéket, a Városligetet.
Köszönettel: egy volt erzsébetvárosi”
„Nagyon kedves illusztrációk, a majmok, és az állatkertben készült képek különösen tetszenek. Jó ahogyan redukálja a formákat, és színeiben is erős.
Őry Annamária”

Őry Annamária (oryannamaria.blogspot.com)

Az első pár kép, az állatkerti krokizás ihlette képek Afrikába és Ázsiába vezetnek minket, orrszarvúak, páviánok és fakó keselyűk közé. A képek téglaszín papírra készültek, akvarellkrétával.

A színes papírra dolgozás ad valami különleges pluszt az átsugárzó alapszínnel – a flamingók rózsaszínjének nagy részét a piros papír színe adja, az a szín ami, a lábak és a körvonalak kacskaringóiban szabadon látszik.

2023 Itt helyben, messze - kiállítás képei

Kapcsolódó:

Itt helyben, messze – vándorol a kiállítás

Itt helyben, messze -kiállítás

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .